Återfukta ditt ansikte

Vi har skrivit mycket om att du ska återfukta ditt skägg med en skäggolja men du får ju inte glömma bort att återfukta ditt ansikte varje dag. Helst ska du återfukta det efter varje dusch du gör, detta för att inte torka ut din hud och orsaka irritation och kilande hud.

Om du får en irriterande hud så blir den ofta röd, väldigt flammig och kliar något fruktansvärt. Det är ju aldrig trevligt att gå runt och krafsa sig i ansikte hela dagarna. Men se till att återfukta men den lotion för ansikte varje dag så löser du detta problem.

Jag har testat ganska många återfuktande krämer genom åren och har faktiskt hittat en ny favorit som heter LAB Series den är inte för tjock och den är inte för tunn helt perfekt tycker jag. Jag gillar också om krämerna har lite manlig doft i sig som denna har. Men kom ihåg bara för att LAB Series fungera på mig kanske din hud behöver en tjockare kräm för att verkligen återfukta på djupet eller så kanske du får massa finnar om den är för tjock? Då ska du leta upp en hudkräm som är tunnare och applicera sig fortare.

Nackdelen med kända hudkrämer är att dom brukar tyvärr kosta endel, men jag hittat faktiskt en kupong på Abien. Abien är ett online shop där du kan köpa många olika hudvårds saker till både män och tjejer. Här hittar du Abien rabattkod om du vill spara lite pengar.

Gör som 1000 andra och gå med i vårat nyhetsbrev!

Missa aldrig våra skäggtips eller erbjudanden… 
Prenumerera
close-link