Behov av läs glasögon?

Har du börjat få sämre syn när du ska hålla iordning på ditt yttre? Då är du inte ensam väldigt många skaffar glasögon när de kommer upp i åldern. Misstänker du att du börja få sämre syn ska du boka tid hos en optiker, många erbjuder idag gratis syn undersökning.

När jag började få problem med synen tyckte jag att det var ganska jobbigt faktiskt för jag hittade inga läsglasögon som jag tyckte var snygga och passade mitt huvud. Jag var runt i varje glasögon butik i varje större stad men utan resultat, men en dag sprang jag på en gammal bekant som hade sjukt snygga glasögon i pilot stil. Jag fick prova hans glasögon och kände att jag verkligen vill ha läsglasögon i liknande stil. Men då började jakten att hitta några liknande och det var inte det lättaste, Johan som min kompis heter hade köpt sina glasögon i Tyskland så han kunde tyvärr inte hjälpa mig hitta en butik i Sverige.

Men efter en massa googlande på läsglasögon pilotbågar så hittade jag en butik som kunde skicka hem läsglasögon direkt i brevlådan.

Gör som 1000 andra och gå med i vårat nyhetsbrev!

Missa aldrig våra skäggtips eller erbjudanden… 
Prenumerera
close-link