Skägg

Håller du på att odla skägg? Då har du kommit rätt om du letar efter tips angående skägg.

Skägg kallas det som växer på människans haka, kinder och hals. Genom åren har skägg beskrivits som en vishet, virilitet och hög status bland folket. Men det har även setts som smutsigt.

Idag är det väldigt många som vill ta hand om sitt skägg, försäljningen av grooming produkter har ökat markant dom senaste åren i Europa.

För att vårda ditt skägg idag finns det några näst intill obligatoriska produkter man ska ha hemma enligt oss på Kingstudio.se

Skäggolja

 Är det första du ska inskaffa, för en skäggolja vårdar din hud och motverkar torrt och slitet skägg. Perfekt för dig som har en känslig hud som lätt kliar.

 

Skäggvax

Ett skäggvax eller beard balm håller ditt skägg på plats oavsett vad du gör under en dag. Du slipper spretig skägg strån som sticker iväg och dessutom så vårdar det ditt skägg hår med vitaminer och vårdande oljor.

 

Skägg schampoo & balsam

Håll ditt skägg rent ifrån smuts, damm och andra saker som lätt fastnar i skägget, ett rent skägg är ett glatt skägg.

Odla skägg

Försöker du att odla skägg? Det är inte så lätt att odla ut en långt skägg du måste vara förberedd på att det kommer ta tid. Räkna med att du måste låta det växa helt fritt 1-2 månader innan du ska börja trimma det.

Gör som 1000 andra och gå med i vårat nyhetsbrev!

Missa aldrig våra skäggtips eller erbjudanden… 
Prenumerera
close-link