Skäggolja

För att vårda sitt skägg så finns de flera olika produkter som hjälper ditt skägg att behålla lystern. Dom som bär skägg har nog varit ute för samma problem när det blir kallare ute att huden under skägget blir torrt och de skapas som mjäll. För att förhindra detta så är en skäggolja miraklet.

Här nedan kommer en lista varför du ska inhandla en skäggolja.

Slipp torr hud under skägget, huden producerar egen olja för att återfukta huden. Men ju mer skägg du får så blir det inte lika lätt för huden att smörja sig själv därför blir man lätt torr under skägget. Men med en skäggolja så hjälper du huden att smörja sig och ditt skägg.

Motverkar torrt och spretigt skägg, skäggoljan håller ditt skägg mjukt med sina ingredienser.

Men man ska tänka på att inte ta för mycket olja för då blir skägget lätt fettigt.

 

Vad är det i Skäggolja?

En skäggolja är gjord av en oljebas och en doftbas.

 

Hur använder man skäggolja?

Ta några droppar olja i handen, gnugga sedan dina händer så du har olja jämt fördelat i handflatorna. Ta händerna i skägget och fördela så du har olja i hela skägget och ner till hårsäckarna. Med fördel ska du applicera skägget med skäggoljan när skägget är lite fuktigt. Då är dina porer öppna och kan lättare ta emot oljan och återfuktas.

 

Vilken skäggolja passar mig?

Det finns olika oljor för olika skäggstilar. Vill du ha ett skägg som du gärna tar i mycket och ska uppfattas mjukt så ska du ha en skäggolja med Argan olja och Jojoba olja.

 

Vanilla Oak Skäggolja – Beardcrown

Vanilla Oak är en skäggolja från ett svensk skäggvårds företag som heter Beardcrown.

Beardcrowns skäggolja innehåller bara naturliga & ekologiska oljor, vår skäggolja är en lätt olja som absorberas snabbt och lämnar inte en fet känsla i skägget. Perfekt att använda varje dag. Skäggolja återfuktar ditt skägg och hud för att du inte ska torka ut och få en irriterande och kilande hud.

Doft av vanilj och ek.

 

 

 

Noberu of Sweden SANDALWOOD HEAVY BEARD OIL

En fet skäggolja gjord på argan, tistel och jojoba. Denna oljan tas upp ganska långsamt, vilket gör den perfekt för kallare vinterdagar. Eller om du har väldigt torrt skägg och hud.

Oljan doftar sandelsträ med fräschig lukt av mysk.

 

Recipe for Men Beard Elixir

Har en skön blandning av naturliga oljor och extrakt. Skäggoljan lindrar irritationen och gör ditt skägg lätt stylat. Oljan ger ditt skägg en naturlig lyster. Denna oljan är även motverkande mot svamp i huden och mjäll som lätt uppstår på kallare dagar.

The Bearded Man Company Oak Moss Skäggolja

Denna oljan är producerad av naturliga råvaror. Så du vet att du bara får naturliga saker att smörja in dig med.

 

Gör som 1000 andra och gå med i vårat nyhetsbrev!

Missa aldrig våra skäggtips eller erbjudanden… 
Prenumerera
close-link