Skäggvax

Skäggvax eller beard balm som det också kallas är ett vax som hjälper dig hålla skägget på plats under dagen. Beard balm brukar också ha en vårdande funktion för skägget. Det innehåller vitaminer för håret och vårdande oljor.

 

Hur använder man skäggvax?

Ta cirka en tumnagel skäggvax och gnugga mellan händerna så blir det lättare att jobba med. Arbeta in vaxet nedifrån och upp, det vill säga från halsen och uppåt. När du har nått toppen så börjar du jobba med vaxet neråt. Det är viktigt att du arbetar in skäggvaxet in till rötterna så mycket du kan.

Att få skäggvaxet ner till rötterna ger håret näring och håret växer bättre, testa detta i några veckor så ska du se att skägget ser hälsosammare och starkare ut.

Här nedan hittar du dem populärste skäggvaxerna just nu.

 

 

 

 

SKÄGGVAX – BEARD BALM CITRUS

Detta vax är ett mjukgörande vax för ditt skägg. Den har en doft av fräsch citrus, det naturliga oljorna och vitaminerna i skäggvaxet bidrar till att din hud mår bättre, minskar rodnat och irritation.

 

 

Noberu of Sweden – SANDALWOOD BEARD BALM

Skäggbalsam som innehåller en blandning av bivax, kokosolja, mandelolja och ricinolja. Ett tips är att använda skäggkam för att få skägget ännu mer fylligt.

 

 

 

Truefitt & Hill STYLING & CONDITIONING BEARD BALM

Gjort på naturligt

Gör som 1000 andra och gå med i vårat nyhetsbrev!

Missa aldrig våra skäggtips eller erbjudanden… 
Prenumerera
close-link